"Érezze jól magát a bőrében."

benecos-pirosító-ecset-(ferde-szőrzet)---benecos-Rouge-brush-12-cm-4260198090955.jpg
benecos pirosító ecset (ferde szőrzet)
A benecos pirosító ecset (ferde szőrzettel)  kiváló minőségű, nagyon puha, szintetikus szálakból áll. Érzékeny bőrű, allergiás személyek is bátran használhatják.  Ferde szőrzete kiválóan illeszkedik arcunkhoz, megkönnyíti a színfelvitelt, hogy a pirosító pontosan oda jusson ahová szeretnénk.  
 
EAN-Code: 4260198090955
Bruttó ár: 3350 Ft
Raktáron
Db.:
+ -
Kosárba teszem
Leírás és használat
Vélemények (1)
A benecos pirosító ecset (ferde szőrzettel) kiváló minőségű, nagyon puha, szintetikus szálakból áll. Érzékeny bőrű, allergiás személyek is bátran használhatják. Nyele gyorsan növő bambuszból készül, mely fenntartható forrásból származik,  az ecsetvéget összetartó rész pedig újrahasznosítható allumíniumból áll. Jó tanács: hetente 1x tisztítsuk meg az ecsetet szilikon mentes natúr samponnal, így hosszú távon megőrizhetjük épségét és higiénia szempontból is nagyon fontos, hogy ne vigyünk fel a bőrünkre baktériumokat, egyéb szennyeződéseket melyek a gyakran használt ecsetben megtelepedhetnek.

Vásárlóink írták:

Anna, Óbuda
2017. 11. 20.
"Könnyű vele dolgozni, puha szőrzetű nem irritálja a bőrömet. Korábbi tapasztalataimmal ellentétben ez az ecset nem hullajtja a szálait."

Írd meg a véleményedet!

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva