"Érezze jól magát a bőrében."

Arckrém---SYN-AKE-anti-aging-ránctalanító_ÚJ.png
4.9 (8 vélemény)
Arckrém - SYN-AKE ránctalanító
Botox hatású, gyorsan felszívódó, ránctalanító arckrém hialuronsavval és aktív növényi hatóanyagokkal.
 
2017-es év forradalmi újdonsága a  SYN-AKE, a templomi viperák mérgének ránctalanító összetevőjét utánzó szabadalmaztatott hatóanyag.
 
Napi 2x -i használata javasolt a kívánt hatás elérésért . Könnyen felszívódó krém. Smink alá is alkalmazhatod.
 
Aktív növényi hatóanyagok: Avokádó olaj, Kókusz olaj,

Kiszerelés: 30 ml
 
Bruttó ár: 11990 Ft
Raktáron
Db.:
+ -
Kosárba teszem
Leírás és használat
Vélemények (3)

Ránctalanító arckrém a kígyóméreg erejével

Kisimítja látványosan és kíméletesen az arcbőrt. Elsősorban a mimikai ráncokra hat: a szem,  száj, homlok, nem kívánatos redők körüli izmokat stimulálja. Látványosan csökkenti a kialakult  ráncokat illetve meggátolja kialakulásukat, elmélyülésüket.

A botox természetes alternatívája

A SYN–AKE a botox természetes hatást elérő alternatívája a mimikai ráncok elmélyülése ellen. A 2017-es év kozmetikai újdonsága (SYN-AKE) mellett hialuron savat is tartalmaz. A bőrben is megtalálható NMF - natural moisturizing factor – segít megőrizni a bőr hidratáltságát, feszességét.
 
A kígyó mérgét az orvoslásban és szépészetben 30 éve használják néven közismert ránctalanító (botox), mely hatásmechanizmusát illetőleg az izmok aktív mozgását gátolva ránctalanít.
 

A SYN-AKE megszelídített alternatívája a botoxnak

Anti-aging hatása miatt közkedvelt a ránctalanító arckrémekben. Az arcizmok összehúzódása során kilakuló és elmélyülő ráncok elleni fegyver. A Syn- Ake a kozmetikai hatóanyagok tesztjén jelentős javulásról, lifting hatásról tett bizonyságot. A pozitív változás már néhány alkalommal való használat során is szemmel látható.

 
Mi az a SYN–AKE?

Egy peptid szabadalmi neve, amelyet tripeptid-3 vagy dipeptid-diamino-butiroil-benzil-amid-diacetátnak is neveznek. Syn-Ake egy szintetikus neuropeptid Wagler-bambuszvipera mérgében található Waglerin-1 peptidhez hasonló hatással bír.

Olyan módon működik, mint a Botox: ellazítja az izmokat és ezáltal csökkenti a ráncokat.


 
Vizsgálatok eredménye

A Syn-AKE képes csökkenteni az neuromuscularis jelátvitelt és ezáltal csökkenti az izomösszehúzódást. Ez a beavatkozás hasonló a Botoxéhoz, és míg a Botox gyakran kozmetikai alkalmazásokhoz kapcsolódik, a toxin (baktériumokból származik) valójában többféle orvosi alkalmazással is rendelkezik.
 

Syn-AKE kutatás a ráncok kisimításáról

A Syn-AKE helyi alkalmazásra szánt készítményekben 1-4% -os koncentrációban tesztelték. A készítmények kiváló eredményeket mutattak. Rövid időn belül kimutatták, hogy a ráncokat és az expressziós vonalak megjelenését jelentősen csökkenti. A kutatások azt mutatják, hogy a Syn-AKE a ráncok megjelenését 52% -kal csökkentheti, ha 4% -os helyi megoldást alkalmaznak. Így a Syn-AKE a botox természetes alternatívája lett.
 
PEG és Parabén mentes ránctalanító arckrém.
 

Aktív növényi hatóanyagok: Avokádó olaj, Kókusz olaj,

Kiszerelés: 30 ml

Vásárlóink írták:

Krisztina
2017. 10. 02.
"Bár még csak néhány hete használom a terméket, úgy érzem - és a bőrömön is ezt tapasztalom :) -, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Főleg a homlok-és száj körül alakuló ráncaimat kezelem vele. Nagyon jó a krém állaga és az illata is szuper! "
Kati
2017. 10. 09.
"Köszönöm ezt a krémet, nagyon megszerettem. Látványosan eltünteti ráncaimat, amit nem is én hanem barátnőim vettek észre. Gyorsan felszívódik, Illatát imádom. "
Mária
2017. 10. 09.
"Nekem már lassan elfogy a krém, de biztos, hogy még fogok rendelni. Könnyű a textúrája, finom az illata, garantált a hosszan tartó kellemes hatás egész napra."

Írd meg a véleményedet!

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Az argán gold arckrémet reggelente szoktam felkenni. Nagyon kis könnyed, tápláló krém. Szintúgy vízhiányos bőröm volt, mint Stefinek, de ez a csoda segített a helyreállításban."
Henrietta, Tatabánya