"Érezze jól magát a bőrében."

benecos szemhéj alapozó -prime fine  benecos szemhéj alapozó -prime fine - szemhéjbázis benecos Natural Eyeshadow-Base alapozó színek 4260198091525.jpg
Szemhéj alapozó -prime fine
EAN-Code: 4260198091525
A benecos natúr szemhéjbázisa tökéletes szemhéjalapozó! 
Bruttó ár: 1790 Ft
Raktáron
Db.:
+ -
Kosárba teszem
Leírás és használat
Vélemények (0)
A benecos natúr szemhéjbázisa tökéletes szemhéjalapozó! A hosszú aplikátornak köszönhetően egyszerű a felvitele, könnyű krémes textúrája miatt szépen eldolgozható, enyhe bronzos színe jó alap bármely szemhéjpúdernek. A szemhéjbázis arra szolgál, hogy alapozója legyen a szemsminknek: jobban beletapad a szemhéjpor, így tartóssá válik sminked és nem gyűlik össze a festék a szemhéj redőiben. Sokkal intenzívebb színű a szemhéjpor, ha bázis az alapja!
 
Használd az alsó pillasor alá is, hiszen a szemsmink ott is folytatódik, így lesz gyönyörű nagy, nyílt tekintetű szemed!
 
Kiszerelés: 5ml

Írd meg a véleményedet!

Hasonló termékek


    Nincs ilyen termék...

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva