"Érezze jól magát a bőrében."

benecos-rúzs-ecset---benecos-Applicator-15cm-4260198090979.jpg
benecos rúzs ecset
A benecos rúzs ecset (vékony, hegyes szőrzettel)  kiváló minőségű, nagyon puha, szintetikus szálakból áll. Érzékeny bőrű, allergiás személyek is bátran használhatják.  Vékony és elhegyesedő szőrzete nagy segítségünkre van abban, hogy kis felületen is precíz vonásokat tudjunk vele húzni az ajkakra.   
 
EAN-Code: 4260198091556
Bruttó ár: 1350 Ft
Raktáron
Db.:
+ -
Kosárba teszem
Leírás és használat
Vélemények (0)
A benecos rúzs ecset kiváló minőségű, nagyon puha, szintetikus szálakból áll. Érzékeny bőrű, allergiás személyek is bátran használhatják. Nyele gyorsan növő bambuszból készül, mely fenntartható forrásból származik,  az ecsetvéget összetartó rész pedig újrahasznosítható allumíniumból áll. Jó tanács: hetente 1x tisztítsuk meg az ecsetet szilikon mentes natúr samponnal, így hosszú távon megőrizhetjük épségét és higiénia szempontból is nagyon fontos, hogy ne vigyünk fel a bőrünkre baktériumokat, egyéb szennyeződéseket melyek a gyakran használt ecsetben megtelepedhetnek.

Írd meg a véleményedet!

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva