"Érezze jól magát a bőrében."

Változtass a maszkhoz szokott ÉNED reggeli rutinján - Köszöntsd a tavaszt friss és üde bőrrel
2021-04-23 12:03:15
3 feladat amit nem meg kell tenned – a tavaszi friss és üde arcbőrödért
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április szeszélyes évszak és tavaszra kifogynak vitamin tartalékaink 
 
Hideg és meleg váltakozása, eső és napsütés. A szélsőséges időjárás változás senkit nem kímél. Bőröd szárazságára gyógyírként érkező langyos napsugarak simogatását hirtelen fagyos esőcseppek fájó koppanása váltja fel, ami a jeges szélben szinte borotva ként hasít az érzékeny arcbőrödbe.
Tavaszra kifogynak vitamin tartalékaink és immunrendszerünk így nincs a helyzet magaslatán.
Pedig most igazán szükségünk van rá ebben a rendkívüli helyzetben.
Bőrödön érzed a hiányt, hiszen száraz, helyenként hámlik és piros. Maszkot takaró részeken már oly érzékeny, hogy szinte fáj. Apró ráncaid elmélyülnek és fáradt fakó tekintet néz vissza reggeli tükörből.
 
Itt az idő, változtass a maszkhoz szokott ÉNED reggeli rutinján!
 
https://www.brillakft.hu/natur-tusfurdo_29
 
           Első lépés, hogy felszabadítsd a bőröd!
 
 
 
Tüntess el mindent, ami rátapadt, megfolytja és nem hagyja lélegezni. Ez a feladat kihagyhatatlan. Ha ezt nem teszed meg hiába a bőrápolás minden tápláló, hidratáló, feltöltő lépése – szabadítsd ki a bőröd szépségét a palackba zárt világából.
Alapos és mély tisztítás bőröd vérkeringésének serkentésére, ad lehetőséget. CSAK így van esély a krémekben, pakolásokban lévő hatóanyagok szinte 100%-nak aktiválására bőrödben.
 
Tisztítás nélkül nem öltöztetheted fel arcod és fogadhatod a tavaszi napsugarak jótékony hatását

Arc-, és testradír használata KÖTELEZŐ feladat és ha időben elvégzed a feladatot ajándékként egy teljesen ÚJ ÉNED néz vissza a tükörből.
 

Sokunk arcbőre már nem bírja a fizikai behatásokat, így nem viseli el az arc peelingezését sem.
Ha Te is ennyire érzékeny lettél az állandó maszk viselésétől, vagy jobban szereted a szelíd simogató lágy habokat amik selymes puhasággal tisztítják meg a bőröd, akkor SZÁMODRA is van egy meglepetésem, vagy is 2 meglepetésem. Nap, mint nap a hab krémes puhaságával varázsolhatod selymesen simává, üdévé az arcod. Szabadíthatod fel rátapadt szennyeződésektől és a szárazság állandó húzódásának fájdalmát egy mozdulattal letörölheted. Enyhítést és gyors mikró seb gyógyulást hoz, miközben hidratálja a bőröd.
 
   
                   
             
 
Tökéletesítsd a bőröd és az ÚJ ÉNED
 
Következő lépés a bőrödnek jól megválasztott krém, a mi minden hatóanyagával TÖKÉLETESÍTI a bőröd és az ÚJ ÉNED. Tavaszi szivárványként lengi be arcod és festi ragyogóvá bőröd.- írj és Én személyre szabottan ajánlom garantálton a legjobbat NEKED! 
>>> https://www.brillakft.hu/kapcsolat vagy 
>>> facebook - Brilla Natúr Kozmetikumok, >>> messenger
 
 
Immunrendszerünk, most a szokásosnál is nagyobb próbatételnek van kitéve. A megszokott vitaminok mellett, fogyassz ÚJ friss zöldséget, gyümölcsöt és MOST még dobj rá egy lapát C-, A-, és D- vitamint. Ezekkel védheted szervezeted a külső atombombaként érkező csapásoktól.
 
A szervezeted feltankolása vitaminokkal kihat a bőrödre is, így első védelmi zónád – a szervezet elsődleges védő vonalát ezzel is erősítsd – ez MOST a feladatod!
 
Érezd jól magad a bőrödben!

 
 
 
 

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva