"Érezze jól magát a bőrében."

Szexi a narancsbőr?
2014-04-14 18:15:19
Miért is küzd szinte minden hölgy a Narancsbőr tüneteivel? Hogyan és miképp szabaduljunk meg tőle?
 
Először is szögezzük le: a narancsbőr NEM szexi! :)
 
Manapság már nem csak a hölgyek szenvednek és próbálnak megszabadulni e makacs jelenségtől, a férfiak között is vannak, akik szívesen megszabadulnának tőle. Talán a férfiak helyzete annyival könnyebb ez esetben, hogy a nadrágot Ők hordják!
 

A narancsbőr kialakulásának okai között a felhalmozott zsírok, méreganyagok és a mozgás hiánya áll az első helyen.

 
A combokon, has, popsi tájékán és karokon megjelenő gödröcskék ma már több korosztály életét is megkeserítik. Rengeteget ülünk és azok akik mozgással próbálnak tenni e makacs jelenség ellen is csak kismértékben járnak sikerrel.
  
Édes üdítők, cukrozott gyümölcslevek, fűszeresre főzött levesek, gyorséttermi ételek - csupán némi zsírbontó diétával nem tüntethető el a narancsbőr. Ezt jobb, ha tudatosítjuk magunkban! Ide bizony komoly fegyverekre van szükség.
 

A narancsbőr kialakulása is egy méreganyag felhalmozódás a bőr alatti szövetekben.

 
cellulite_narancsbőr
Narancsbőr zsírsejtjei
Külső segítség is kell ezen méreganyagok lebontásához. Megalkottunk egy bőrradírt mely aktív gyömbért tartalmával segít lebontani a narancsbőrt.
 
Első lépésben az elhalt hámsejteket távolítja el a kősót, ( nem véletlenül nem tengeri só!) citrus olajokat és jojóba olajat tartalmazó készítményünk.
 
Második lépésben a bőr mélyebb rétegeiben melegítő hatást kifejtő gyömbér átmelegíti a zsírsejteket. Masszírozással ezt tovább fokozhatod! Itt már egy bizonyos fajta zsírbontás végbemegy. Aktiválódnak a szövetek.
 
gyömbér narancsbőr
Narancsbőr ellen: gyömbér
 
Harmadik lépésben jojóba olaj gondoskodik a bőr felület puhaságáról, bársonyosságáról és ápolásáról.
 
A fahéj is egy természetes melegítő és zsírbontó. Kiegészítésként ajánljuk, hogy a narancsbőrös területeken használj a Fahéjas natúr szappant
 
 
 
 

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva