"Érezze jól magát a bőrében."

Narancsbőr eltüntetése - hétköznapi tippek otthonra
2015-03-15 13:29:57
4 narancsbőr eltüntető tippünk. Hogyan tüntessük el a narancsbőrt házilag? Milyen praktikák vannak narancsbőr ellen? Mi okozza a narancsbőrt?
Manapság a tinik és a fiatalabb korosztály is szenved a makacs narancsbőrtől, nem is említve az idősebb hölgyeket. A narancsbőr kialakulásának több oka is lehet. Ne kapkodjunk, vegyük őket szépen sorba:
 

Helytelen táplálkozás

Rossz minőségű tápanyagok, az egyéni életviteledhez képest túl sok kalória. A kampányszerű koplalás nem biztos megoldás: apró lépésekben érdemes változtatnod!
 

Folyadékbevitel

Hányszor mondtad már Te is: "Ma nem is ittam semmit..."? Ezen sürgősen változtatnod kell!
Napi 2-3 liter folyadékot mindenképpen meg kell innia egy felnőtt embernek, ez alól Te sem lehetsz kivétel! Ha úgy érzed képtelen vagy ennyit magadtól meginni, mérd ki a napi adagot és egyenletesen oszd el a nap folyamán. Meglátod, nagyon hamar hozzászoksz és csodálkozni fogsz, eddig miért nem hiányzott.
 

Dohányzás, alkohol, stressz

A modern felpörgött életstílus kötelező velejárói talán? Van-e élet nélkülük? Jelentősen felborítják a testünk anyagcseréjét. Csoda ha kényes helyeken ránk rakódik a zsír?
 
narancsőr elleni gyömbér
Gyömbér
Narancsbőr elleni küzdelemben Ő is segítségünkre van
 

Mozgáshiány

Az ülő munka, internet és Tv. Klasszikus mindennapi hármas, ami a narancsbőr baráti köréhez tartozik. A mozgás viszont a narancsbőr ádáz ellensége. Kampányról szó sem lehet, csak a folyamatos munka hozhatja meg az igazi áttörést! Fokozódik a keringés, viszlát narancsbőr!
 
 
 
 
 

4 narancsbőr eltüntető tippünk

fahéj cinnamon narancsbőr elleni
Narancsbőr ellen a fahéjat is harcra lehet fogni
  • Apró lépésekben változtass étkezési szokásaidon (most könnyebb lesz, mert tavasszal-nyáron szélesebb a választék a zöldségekből és gyümölcsökből).
     
  • Folyadék bevitel: víz, ásványvíz, gyümölcslé, tea, amit csak akarsz egy jelszó: NO SUGAR :)
     
  • Ha káros szokásaid vannak tedd őket mérlegre és gondold végig ha változtatsz, akkor mit veszítesz és mit nyersz!
     
  • Megoldókulcs: tavasz - jó levegő - mozgás! Ha nem megy egyedül, akkor keress magad mellé partnert! Akár egy kis verseny is szóba jöhet, ha az jobban motivál benneteket!
 

+ Válaszd Narancsbőrgyilkos bőrradírunkat!

Segítünk a narancsbőr elleni küzdelemben! Összeállítottunk egy komplex, 100%-ig vegyszermentes kozmetikai csomagot, melybe a leghatásosabb termékeinket válogattunk össze Neked :)
 
narancsbőr elleni gyilkos testkezelő csomag
 

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva