"Érezze jól magát a bőrében."

Karácsonyi ajándék a Nagyinak
2015-12-05 17:06:23
A Te nagymamád fiatalos, és szereti a minőségi krémeket? Felejtsd el végre a ciki Karácsonyi tusfürdő csomagokat, adj neki egy általunk összeválogatott „Nagymama csomag” válogatást, hogy ismét fiatalnak és szépnek érezze magát a bőrében.

Nézzük mi illene a Nagymamához


Alapvetően a legszebb ajándék az lenne, ha az örök fiatalságod adhatnánk nagyszüleinknek, de vajon ez lehetséges?
 
Argán gold természetes arckrém érett bőrre
Fiatalabb nagymamád már nem lesz, ez tény, azonban Argán Gold arckrémünkkel lehet fiatalosabb, hiszen a benne lévő argán olaj levarázsolja az arcáról az mélyebb ráncokat is.
 
Harmatos rózsa természetes arckrém száraz bőrre
Sokan az idősebb korosztályból jobban kedvelik a lágy rózsaillatot. A Harmatos rózsa arckrémünk könnyen felszívódik és enyhébb ránctalanító hatása mellett az öregségi foltok halványításával is meglepi a megajándékozottat.
 
Kézkrém száraz bőrre, ápoló kézkrém extra száraz bőrre
Télen nem szabad megfeledkezni a kezek megfelelő ápolásáról sem. Az Extra száraz kézkrém minden nagymama álma, mivel a legszárazabb, már szinte smirglihez hasonlító kezeket is pihe-puhává változtatja. Az egész nyáron igénybevett kezeknek, most még inkább elkél a segítség, hogy újra fiatalos lendülettel készíthessék a mézeskalácsot és bejglit az ünnepekre. ;)
 
Természetes tusfürdő, bio tusfürdő
Azért a végén nem maradhat el itt sem a fürdőzés élménye. De inkább egy egyedi, természetes alapanyagokból készült tusfürdőt és csomagot ajándékozz, mint egy vegyszerektől hemzsegő, tucat terméket. Az én ajánlatom a Rózsás tusfürdő vagy a Zabkorpás szappan, melyekben az olajok ápolják az egész testét az időseknek, tovább nem szárítva azt.

Ha ezeket a Brillákat választod nagymamád karácsonyi ajándékának, akkor biztosan örömmel fogja használni mind minősége, mind illata miatt, és nem utolsó sorban, mert az unokája is ezt használja! ;)
 
Rendelj belőlük magadnak is!
 
 
Kerekes Gabi
Brilla Natúrkozmetikumok

 

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva