"Érezze jól magát a bőrében."

A NŐ maga egy GPS – a felborult élet és családi ritmust újra tervezi – SZÉPEN megoldja
2020-04-03 13:02:22
Kibillentünk a megszokott komfortzónánkból.
 
 
 
 
 
 
Alig marad időnk magunkra 
 
A lurkók, a házi munka és a saját munkánk között hajózunk és nap mint nap más és más időpontban vannak a kikötőkben a lehorgonyzásra lehetőségünk.  Az otthoni munkában és itt nem a házimunkára gondolok, is alkalmazkodni kell a MARADJOTTHON hirtelen jött szabályaihoz, munkarendjéhez. A felborult élet és családi ritmust most újra kell gondolni. A NŐ életének ritmusa kora reggel önmagával kezdődik.
 
50 év feletti korosztályhoz tartozom, de jól emlékszem még azokra az időkre 
 
Én két elven fiúgyerekkel maradtam otthon pl. egy hosszúra nyúlt tavaszi szünetben, amikor a szűnni nem akaró eső szorított be minket a szobába. És ugye az anyukának munkája is van, amit mostanság is home office-ban kell ( jóesetben) az elvárt módon, de máskép elvégeznie.
 
Most minden borult 
 
  Használd ki, hogy a reggel a reggeli énidő a TIED. 
 

NE változtass, a megszokott munkába készülődő rutinodon 
 
Az OTTHON munkára, úgy készülj, mint ha a legfontosabb tárgyalásra mennél. A magadra szánt reggeli énidő lesz a nap legmeghatározóbb, hiszen ha Te nem érzed jól magad a bőrödben akkor dől az egész családi újritmus is.
A megszokott reggeli rutinodat vedd fel és irány a fürdőszoba, vess be mindet, mintha egy fontos tárgyalásra igyekeznél.
 
https://www.brillakft.hu/arckremek_18/arckrem-syn-ake-ranctalanito_196
 
 
 
Az arckrémed már önmagában is felvidítja a bőröd, ezt fokozd, hogy a megszokott illat se hiányozzon, használd bátran!


 
 
Alapsminked most megteszi, de ha nagyon, nagyon nincs kedved a naphoz, alkoss egy dögös sminket!
 
És jöhet is a frizura, hiszen az a NŐ igazi aduásza, ami egész nap csak a nyerő lapjaidat csalogatja elő, minden megoldás kezedben lesz.
Meglátod ez a szürke egy pillanat alatt színesre vált és máris derűsebb színben látod a megoldásra váró hegyeket.
A jó, vagy csak épp jobb kedved hatással van az egész famíliádra és hidd el, párod lesz a leghálásabb közönséged, aki a napi szuper alakításod vastapssal hálásan ünnepli veled a nap végét.
 
     
                                                                             
 
 
 
A jó, vagy csak épp jobb kedved hatással van az egész famíliádra és hidd el, párod lesz a leghálásabb közönséged, aki a napi szuper alakításod vastapssal hálásan ünnepli veled a nap végét!
 
 
OTTHON is legyél szép:)))
 
 

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva