"Érezze jól magát a bőrében."

6 + 1 dolog, amiért a HIALURONSAV CSODASZER a ráncok ellen
2019-02-01 15:17:57
Csodaszer a ráncok ellen? Igenis létezik, és egy csapásra meg is oldja a problémát.
 
Tudom, kételkedők mindig vannak - de van - Brilla Syn- Ake
 
A csodát ma hialuronsavnak és syn- ake-nek nevezzük. Szuper hatóanyag mind kettő, kiegésztíve, támogatva egymás hatását, amit  a Brilla Syn- Ake tartalmaz.
 

2 típusú ráncot figyelhetsz meg az emberi arcon

Statikus ráncok
Ide tartoznak a korral megjelenő és elmélyülő ráncok. Például a száj körüli barázdák és redők, szem körüli ráncok, a homlokon megjelenő vízszintes redők. Ezen ráncok ellenszere a hialuronsav.
 
 
Dinamikus ráncok
Az arcon születésünktől fogva meglévő mimikai ráncok, amik idővel elmélyülnek.
Dinamikus ráncok ellenszere a syn-ake, amit egyesek a Botox méltó ellenfelének tartják – 2017- év újdonságaként regisztrált CSODA számba vett hatóanyag.
 
A BOTOX a templomiviperák mérgéből kivont izomblokkoló anyag, melyet a szépségipar is felhasznál az arc izmainak blokkolására, bénítására, így megszűntetve az mozgását pl. nevetés közben, így ránctalanít.
 
A syn-ake - egy lágy BOTOX amit mechanikájában ugyan azt tudja mint a viperamérge - blokkolja az arc mikroizmainak mozgását ezáltal ránctalanít. A különbség a két ráncatalanító, a két BOTOX között, hogy a syn-ake nem kerül a bőr alá fecskendezve, így nem lehetséges a túladagolása. Egy rosszul beadott BOTOX injekció visszafordíthatatlan vagy legalábbis hosszú évekre eltorzult arcot jelenthet. 
 
A syn- ake lágy BOTOX a hatását hosszan, használatközben fejti ki, mivel krém formájában kerül a bőrre és felszívódása rendszeres használatkor fokozatosan alakul ki. Még egy és nagyon fontos dolog, hogy nem adagolható túl. A Brilla Syn- Ake -ben a hatóanyagokat úgy válogattuk össze, hogy a természetes alapanyagok egymást erősítsék, kiegészítségk és segítsék a lágy BOTOX folyamatos és egyenletes felszívódását. Ennek eredménye az apró ráncok teljes elhalványulása a mélyebb ráncok feltöltődése, egyben az arc kisimultabb, kipihentebb, egyenletes bőrfelszínt eredményez. 
 


6 + 1 dolog, amiért a HIALURONSAV CSODASZER a ráncok ellen

  1. az arcbőr természetes vízmegtartó képességét nagymértékben növeli
  2. fokozza bőr rugalmasságát és teltté varázsolja
  3. kisimítja a finomvonalakat és apróbb ráncokat
  4. támogatja a bőrregenerációt
  5. erősíti a bőr természetes védőrétegét
  6. gyulladáscsökkentő hatású
+ 1 antioxidáns tulajdonságú (segít a bőröregedés folyamatait felgyorsító szabadgyökökkel szemben)


Lássuk csak mi is az a HIALURONSAV?

A hialuronsav (hyaluronic acid vagy hyaluronan) ismétlődő egységekből álló nagy cukormolekula.
A szervezet egyik természetes építőeleme, ami a testünket behálózó szövetekben mindenhol megtalálható.
Egy átlagos felnőtt nő esteében ( kb. 70 kg) 15 g van jelen, aminek hozzávetőlegesen a fele a bőrben található.
 

Miért is került a Brilla Syn- Ake arckrémbe és miért ráncatalanít?

Mert semmihez sem hasonlítható módon képes súlyának ezerszeresét, igen jól olvasod! 1000-szeresét vízben megkötni. Talán szemléletesebb példám, amikor az erőemeberek  az edzésükkor a testsúlyuknál 1000 X nagyobb tömeget mozgatnak, pl, autót húznak el.
Ez a molekula, nélkülözhetetlen akár a száraz, akár a zsírosbőr ápolásban, hiszen mindkettőnek fontos a hidratálás. A bőr egészsége, fiatalosságának alapja a hidratálás. A száraz, dehidratált bőr nem rugalmas, nem üde a bőrfelszínen megjelennek apró, később a vastagabb ráncok.  Ezek a ráncok nem a kollagénrostok csökkenése miatt alakulnak ki, és hidd el, több évvel öregítik az arcot.
 


A mély ráncok keletkezésének fő okozója a mimika

Mintegy 60 arcizom vesz részt az érzelmeid kifelyezésében, az érzésekben ami mindenki arcára kiül. Csupán egy aprócska szemöldök felhúzás vagy grimasz amit észre sem veszel, hogy arcod izmai rezdülnek és még is idővel szokásoddá válik.  Ezek az arckifejezések idővel állandó nyomokat, azaz mély mimikai ráncokat hoznak létre bőrünkön. A SYN-AKE kortalanító (anti aging) hatása különösen a mimikai ráncok esetében nyilvánul meg.
 
 
A SYN- AKE – másnéven: lágy BOTOX  egy szabadalmaztatott, engedélyezett szintetikus fehérje, ami leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat.Ennek köszönhetően azok ellazulnak és a mimikai ráncok kisimulnak, majd lassan eltűnnek.


A SYN- AKE hatása a másik új CSODA - bőr-kisimító 

Néhány napon belül képes jelentősen csökkenteni a mimikai ráncok mélységét. Egyesek a Botox méltó ellenfelének tartják – 2017- év újdonságaként regisztrál CSODA számba vett hatóanyag. A klinikailag bizonyított ránctalanító hatással rendelkező SYN- AKE szintetikus kígyóméreg – fehérje , ami blokkoló hatásának köszönhetően ránctalanító hatású.
 
 
+1 Tipp

Brillla Syn - Ake napi 2x -i használata javasolt a kívánt hatás elérésért .
Könnyen felszívódó krém. Smink alá is alkalmazhatod.
 
Plusz aktív növényi hatóanyagok: Avokádó olaj, Kókusz olaj,
 

üdvözlettel

Kerekes Gabi
kozmetikus mester
Brilla Natúrkozmetikumok

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva