"Érezze jól magát a bőrében."

3 tipp hogyan vigyázz az arcbőrödre a legerősebb napsütésben is
2018-07-06 18:34:46
A perzselő nyár közepén is kell foglalkoznod az arcbőrröddel. Te tudod, hogyan ápold az arcbőröd nyáron?

Használj megfelelő napvédelmet

Kérlek kiemelten figyelj a napvédelemre főleg a déli órákban - még akkor is ha nem napozás miatt vagy kint a napsütésben. Az emberek többsége azt gondolja, ha nem ég meg a napon, akkor nem is károsodik a bőre. Ez azonban egyáltalán nem így van! Az égés nem az egyetlen sérülés, amit a nap okozhat. Vannak más, azonnal nem látható sérülések is: a bőr kiszáradása, enyhe ráncok, szarkalábak alakulhatnak ki idővel. Veszíthet arcbőrünk a rugalmasságából.


Tisztíts!

Tisztítsd rendszeresen az arcbőröd. Ha úgy érzed jobban zsírosodik akár reggel és este is! Ragadva tudunk izzadni egy forró nyári napon és a bőrünkbe, pórusainkba tapadhatnak nem kívánt szennyeződések. Ha ezt el akarod kerülni, akkor építs be rendszeres arctisztítást a napi rutinodba. Ébredés után és lefekvés előtt is gondoskodj arcbőrödről! Azonban figyelj mit súg neked - a túlzott tisztítást kerüld!

Használj Brilla arctisztítókat»»»


Hidratáld az arcőbőröd rendszeresen!

A nyár attól függően, hogy általában forró, a június kifejezetten párás volt ebben az évben. A nap helyett a magas páratartalom miatt izzasztott meg és kunkorította be frizuránkat. Júliusban viszont teljes erejével csap le ránk: megizzadunk a gyönyörű kék ég és az izző nap alatt, bent a légkondik alatt pedig lehűtjük magunkat. Ez a hideg-meleg váltakozás  azonban kiszáríthatja az arcbőröd. tt az idő, használj könnyed nyári arc- és testápolókat, hogy megőrizd arcod üdeségét. Azt ajánlom, hogy az esti arctisztítás után hidratálj vékonyan, így arcbőröd reggelre teljesen fel tud töltődni.


Használj Brilla hirdatáló arckrémeket »»»

+1 Tipp

Igyál megfelelő mennyiségű vizet vagy gyümölcslevet mindennap! Így nem csak szomjas nem leszel, hanem bőröd is meghálálja.

Remélem ezekkel a tippekkel egy kicsit segíthettem, hogy a nyarad még élveztesebb és lehetőleg napégésmentes legyen!

üdvözlettel

Kerekes Gabi
kozmetikus mester
Brilla Natúrkozmetikumok

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva