"Érezze jól magát a bőrében."

3 szépségápolási tippem- attól függően mennyire vagy elfoglalt
2018-07-01 13:24:36
Van 60 perced magadra? Vagy talán csak 30? Esetleg csak 1etlen perced van az arcbőrödre? Megmutatom mit használj attól függően mennyi fér bele neked!

Az élet nem habostorta! Rohansz ide, sietsz oda, hogy utána szaladj tova. Kapkodva majszolod az ebéded és az utolsó falatot már állva kapod be. A kávéd egy szempillanat, amire egy óra múlva nem is emlékszel, hogy vajon ittál-e vagy sem!
 
Elfelejtünk a nagy pörgésben törődni azokkal az apró csacskaságokkal, amiket szeretünk, vagy csak elfelejtünk törődni a testünkkel és a lelkünkkel. Hiszek abban, hogy kellenek azok a pillanatok, amikor csak magunkkal törődünk legalább pár perce. Meg-megállunk egy pillanatra, hogy átéljük, vagy csak szünetet tartsunk. Kapcsoljuk ki elménket 60, 30 vagy csak egyetlen perce!
 

Válassz a 3 szépség terápia közül attól függően mennyi időt szánsz magadra!

Amikor van 60 perced

Varázsold fürdőszobád egy bőrszépítő szentéllyé! Párologtasd kedvenc illóolajod a levegőbe, dobj a fürdőkádba egy bőrszépítő fürdőgolyót. Igen! Nem csak télen ajánlom, mert nyáron a papucsok, szandálok csúnyává tehetik sarkunkat és egy kellemes fürdőzés alatt (készíthetsz külön lábfürdőt) megpuhul a bőrünk. Utána már könnyebben neki eshetsz a bőrkeményedéseknek. Fürdőzés közben fordíts külön időt az arcbőrödnek, hátad bőrének – bőrradírozzz vagy használj fekete szappant. Végezetül vedd kézbe kedvenc könyved és nyúlj el a kényeztetésben. Bőröd hidratált és pihe-puha lesz!
 

Ha csak 30 perc jutott

Főzz egy nyugtató természetes teát. A tea fogyasztást a japánoknál nagy hagyományok övezik. Hát tégy meg annyit, hogy nem rohansz vele! Végülis 30 percet pihenni akarsz, nem igaz? Természetes szappannal tisztítsd az arcbőröd és lassú körkörös mozdulatokkal masszírozz hidratáló krémet az arcbőrödbe. Hagyj neki időt felszívódni! Addig felhívhatod a legjobb barátnőd és még van időd a körmeid is kifesteni. Hát nem nagyszerű?
 

Ha 1etlen perc alatt akarsz eredményt

Bitang fáradt vagy és csak arra vágysz, hogy lezuhanyozz és bedőlj az ágyba. Zuhanyozz természetes tusfürdőimmel! Egy izzasztó nyárias nap után végre igazán tisztának fogod magad érezni. Használj ezt követően egy kevés természetes növényi anyagokat tartalmazó testápolót, hogy hidratáld a bőröd.
 
Kellemes szépítő rituálét kívánok!
 
Kerekes Gabriella
Brilla Natúrkozmetikumok
 

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva