"Érezze jól magát a bőrében."

benecos szemhéj alapozó -prime fine  benecos szemhéj alapozó -prime fine - szemhéjbázis benecos Natural Eyeshadow-Base alapozó színek 4260198091525.jpg
Szemhéj alapozó -prime fine
EAN-Code: 4260198091525
A benecos natúr szemhéjbázisa tökéletes szemhéjalapozó! 
Bruttó ár: 1610 Ft
Raktáron
Db.:
+ -
Kosárba teszem
Leírás és használat
Vélemények (0)
A benecos natúr szemhéjbázisa tökéletes szemhéjalapozó! A hosszú aplikátornak köszönhetően egyszerű a felvitele, könnyű krémes textúrája miatt szépen eldolgozható, enyhe bronzos színe jó alap bármely szemhéjpúdernek. A szemhéjbázis arra szolgál, hogy alapozója legyen a szemsminknek: jobban beletapad a szemhéjpor, így tartóssá válik sminked és nem gyűlik össze a festék a szemhéj redőiben. Sokkal intenzívebb színű a szemhéjpor, ha bázis az alapja!
 
Használd az alsó pillasor alá is, hiszen a szemsmink ott is folytatódik, így lesz gyönyörű nagy, nyílt tekintetű szemed!
 
Kiszerelés: 5ml

Írd meg a véleményedet!

Hasonló termékek


    Nincs ilyen termék...

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Az argán gold arckrémet reggelente szoktam felkenni. Nagyon kis könnyed, tápláló krém. Szintúgy vízhiányos bőröm volt, mint Stefinek, de ez a csoda segített a helyreállításban."
Henrietta, Tatabánya