"Érezze jól magát a bőrében."

Natúr-Tusfürdő---Rózsa-&-Olíva-tusfürdő-(folyékony-szappan).jpg
4.0 (3 vélemény)
Rózsa natúr tusfürdő
Szabadítsd fel magad a vegyszeres tusfürdők rabságából!
 

Aktív növényi hatóanyagok: Olívaolaj, Kókuszolaj, Teafaolaj, Rózsa
 
Kiszerelés: 250 ml
 
Bruttó ár: 1990 Ft
Raktáron
Db.:
+ -
Kosárba teszem
Leírás és használat
Vélemények (0)
 

Rózsa natúr tusfürdő (folyékony szappan)

Természetes tusfürdő száraz bőrre

Fordulj bizalommal természetes tusfürdő családunk legifjabb tagjához! Rózsa natúr tusfürdőnk kiűzi a vegyszeres tusfürdőket a fürdőszobából.
 
 
Szabadítsd fel magad a vegyszeres tusfürdők rabságából!
 
Összefonódik velünk a rózsa története már az első emberi civilizációk óta. Ott bimbózott már a káprázatos római és görög kertekben, kelet titkos birodalmában, a kínai paloták udvaraiban és az indiai maharadzsák szemet gyönyörködtető kertjeiben. A bizalom és a szerelem szimbóluma volt a rózsa az ókorban.
 

SLS mentes tusfürdő

Fürödj SLS mentes tusfürdőnkkel és felejtsd el a mesterséges habokat! Kellemes illat és természetes habok, felületaktív és egyéb bőrellenes
 

Natúr tusfürdő száraz bőrre

Aggodalomra semmi okod! Száraz bőrűek számára ajánljuk, mert kizárólag magas minőségű, válogatott alapanyagokból készítjük. Tusfürdőnk bázisát alkotó növényi olajok gondoskodnak bőröd hidratalálásáról minden fürdésnél. Nem hagyják kiszáradni a bőröd felső rétegét, hanem gondoskodnak a kíméletes tisztításáról. Így nem fogod azt érezni, hogy a zuhanyból kilépve húzódik a bőröd.
 
Természetesen fertőtlenít, de hogyan?
Köszönjük az anyatermészetnek, hogy megalkotott számunkra két olyan természetes illóoajat, melynek alkalmazásával tusfürdőnk kíméletesen fertőtlenít. Bizonyára Te is ismered az ausztrál teafa olaj antibakteriális hatását. Ehhez adtunk még rózsafa illóolajat, mely fertőtlenít és kellemes illatával átölel minden fürdésnél.
 
Mitől más, mint a vegyszeres tusfürdők?
Több probléma okozói is lehetnek egyszerre a "hagyományos" tusfürdők, amik széles körben elterjedtek a boltok polcain. A Rózsa natúr tusfürdőnk nem tartalmaz SLS-t, ami a tömeggyártott tusfürdők alapvető legnagyobb részben tartalmazott alkotóeleme a víz után. A SLS nagy mennyiségben irritatív, érzékeny bőrűek kerüljék, ha csak tehetik.
 
A gyári tusfürdők nem víz állagúak (bár legnagyobb alkotó elemük víz), hanem sűrűbbek. Ez annak köszönhetik, hogy tesznek bele különböző sűrítőanyagokat. Így kapjuk a tenyerünkbe a zselés, megszokott tusfürdős állagot. A Brilla tusfürdőkben nem alkalmazunk sűrítőanyagokat, mert ápoló olajok összesége megadja azt a kívánt sűrűségű állagot, ami miatt sűrítőanyag használata teljesen felesleges. Csupán csak és kizárólag természtes olajokat tartalmaz és még is habzik és megfelelően tisztít, ápol.
 
Az érzékeny bőrűek számára egyre nagyobb gondot jelenthez a nagyüzemi tusfürdők túl erős illata. Ugye Te is megszagolod első találkozáskor a tusfürdőket? A túl erős illat egy előre megtervezett összetétel eredménye. Sajnos a legtöbb gyári tusfürdőnél fogalma sincs az embernek milyen illatanyagokat kevert a tisztálkodószerbe. A Brilla természetes tusfürdőkben az illóolajok megfelelő arányú keverékének köszönhetjük a fürdés közben körülvevő kellemes illatot.
 
Aktív növényi hatóanyagok: Olívaolaj, Kókuszolaj, Teafaolaj, Rózsa
 
Kiszerelés: 250 ml
 
 

Írd meg a véleményedet!

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva