"Érezze jól magát a bőrében."

A BŐR, amiben élsz
2013-06-13 08:20:13
Miért is van szükségem a peelingre (bőrradírozásra)?
 
Bőrünk a legnagyobb érzékszervünk (átlagosan 12 m2, és kb. 12 kg) egyben a legnagyobb és az elsődleges védvonala szervezetünknek, mondhatjuk védőköpenynek is. Tehát kiemelten kell vele foglalkoznunk.

A szépség társadalmi elvárás?

A bőr ápolása igen nagy és fontos feladat a mai ember számára, mivel a környezeti hatások nagyban hozzájárulnak védőfunkciójának rombolásához. A társadalom magasra tette a mércét külsőnkkel szemben, ám nem szabad külsőnk ápolásakor elfeledkezni az egészségünkről sem!
 
 
Az egészséges bőr folyamatosan megújítja felületét
 
A bőr szabad szemmel nem láthatóan hámlik. Ez a hámlás, amennyiben megfelelő ciklusban történik (szervezet irányítja) a bőr üde, fiatalos és bársonyos. Ennek a folyamatnak a „hibája” súlyosabb esetekben pl. az ekcéma és a pszoliázis, de manapság szinte mindenkinél jelentkező érzés a bőrszárazság.
 
 
Mit teszel mikor száraz a bőröd?!
 
Rengeteg testápolót és hasonló készítményt használsz ésszerűtlenül? Ezzel akár tetőzheted is a problémát! Rosszul kiválasztott kozmetikummal a bőr apró, hámló részecskéit „tapasztod” egymásra, így eltömítve a pólusaidat, ami előbb-utóbb bőrgyulladáshoz vezet.
 
Ezen könnyen segíthetsz, ha rendszeresen használsz arc-, test peelinget (magyarul testradírt). Elkészítettem számodra a Salt & Coffee Organikus testpeelingünket, amivel felébresztheted bőröd!
 
 
Salt_and_Coffee_organikus_testpeeling.jpg
Salt & Coffee2 Organikus test peeling
 
 
Friss kávé illattal csábít és száll harcba a bőröd megújításáért!
 
Finom ásványi sót tettem bele, mert ez nem éles kristályszerkezetű, hanem letompultabb, így gyengéden tisztít, távolítja el a felesleges hámréteget. Így a hatóanyag felszívódásnak semmi sem állhat az útjába! Megújulást előkészíti a só, kávé szem és mandula mag őrlemény majd bekapcsolódik a táncba a shea vaj, végül az ápoló lezárást olyan olajok biztosítják, mint a szőlőmag olaj és  jojoba olaj. 
 
 
Használata után már külön nincs szükség testápolóra!
 
 

 

Ajánlott peeling hatású natúr bőrápoló szappanjaink
Afroka forró csókja natúr szappan.jpg Mákos natúr szappa ichtiolos.jpg
"Afrika forró csókja"
natúr szappan
Mákos-ichtiolos
natúr szappan
 
 
Üdvözlettel:
 
Brilla
 
 

Vásárlóink írták:

"A Jázmin izzadásgátló krémdezodorral elégedett vagyok. Több natúr izzadásgátlót kipróbáltam már, ezeknek igen alacsony volt a hatásfoka. Ezzel szemben a Brilla krémdezodor hatékonynak bizonyult, csak komolyabb stresszhelyzet (pl. fontos üzleti tárgyalás) előtt kell újra felvinnem."
Dia, Nyergesújfalu
"Gyors, segitőkész, udvarias kiszolgálás! Szuper jó termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Éva